Δώσε Ζωή

Δώσε Ζωή

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κάνε του όλα τα χατίρια: Οι καλύτερες στάσεις του σεξ για εκείνον!

Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ που μπορούν να φέρουν τη γυναίκα πιο εύκολα σε οργασμό είναι πιο σημαντικές στο μυαλό σου, μήπως ήρθε η ώρα όμως να τον ικανοποιήσεις λίγο κι εσύ;

Μπορεί να νομίζεις ότι όπως κι αν γίνει, το σεξ πάντα του αρέσει, υπάρχουν όμως και κάποιες στάσεις που απλά τον τρελαίνουν!1. Εσύ από πάνω! Μπορεί να σου λέει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σε ικανοποιήσει, όμως αν ανέβεις εσύ πάνω του και αναλάβεις δράση, μπορεί να τον κάνεις να χάσει το μυαλό του. Γιατί; Επειδή απλά κάθεται χαζεύοντας την καλύτερη θέα!

2. Ιεραποστολικό: Απλά θέλει να έχει τον έλεγχο και την δυνατότητα να κάνει ό,τι θέλει. Είναι αρκετά κοντά σου για να σε μυρίζει και να σε αγγίζει αλλά μπορεί και να κινηθεί γρήγορα ή αργά ανάλογα με τις ορέξεις του!

3. Cowgirl (ανάποδο): έχει το doggie style view με τα θετικά του woman on top! Με λίγα λόγια εσύ είσαι από πάνω του έχοντας τον έλεγχο, αλλά εκείνος βλέπει την πλάτη σου και τα οπίσθιά σου. Αν γυρίσεις και τον κοιτάξεις στα μάτια μάλλον θα ολοκληρώσει σε χρόνο μηδέν!

4. Doggie Style: Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα και ικανοποιητική στάση για τον άντρα. Σε κάνει ό,τι θέλει ενώ η διείσδυση είναι πιο βαθιά. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί την προτιμούν οι περισσότεροι!

5. Στα όρθια: μπορεί να είναι και ‘στα γρήγορα’, αλλά σίγουρα είναι η στάση που δείχνει πάθος και αυθορμητισμό!

6. Κουτάλα: είναι οικεία και κάπως τεμπέλικη, όμως εκείνος έχει και πάλι τον έλεγχο. Είναι ιδανική για εκείνες τις νύχτες που έχεις ξαπλώσει κι εκείνος αγκαλιάζει τρυφερά την πλάτη σου. Εάν θέλεις να ανεβάσεις το πάθος μπορείς να γυρίσεις λίγο το σώμα σου και το πρόσωπό σου ώστε να μπορείς να τον φιλάς!

7. Καρεκλάτο: Εσύ παίρνεις τον ρόλο στρίπερ κι εκείνος κάθεται σε μια καρέκλα! Ανεβαίνεις από πάνω του και του επιτρέπεις full access στο σώμα σου. Σίγουρα θα ξεχάσει ό,τι ήξερε μέχρι σήμερα!


Πηγή: http://koularisto.blogspot.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 
Read more: http://www.techfurk.com/2013/06/how-to-add-float-image-to-blogger.html#ixzz2aB1UKvHG